Όραμα αλλά και δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς μας ορθοδοντική θεραπεία υψηλών προδιαγραφών, γι’ αυτό το λόγο λαμβάνουμε ιδιαίτερα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι το πρωτόκολλο αποστείρωσης που εφαρμόζουμε πληροί ή και ξεπερνά τις πιο αυστηρές συνθήκες παροχής φροντίδας. Θα παρατηρήσετε ότι οι γιατροί φορούν προστατευτικά γάντια κάθε φορά που εργάζονται σε κάποιον ασθενή καθώς και ότι καινούριο ζευγάρι χρησιμοποιείται από ασθενή σε ασθενή. Προστατευτικά γυαλιά και μάσκες χρησιμοποιούνται επίσης σε κάθε στάδιο που επιβάλλει τη χρήση τους. Όποτε είναι εφικτό, χρησιμοποιούνται υλικά μιας χρήσεως ενώ όταν δεν είναι αυτό εφικτό (ορθοδοντικές πένσες, χειρολαβές υψηλών και χαμηλών ταχυτήτων), τότε εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνικές αποστείρωσης.

Πρωτόκολλο Αποστείρωσης

Όλα τα εργαλεία καθώς και οι ενδοστοματικές χειρολαβές αποστειρώνονται σε αυτόκαυστο κλίβανο Κλάσης Β υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι οι όλες οι εκτεθειμένες επιφάνειες στο χώρο τις κλινικής μας καθαρίζονται με υψηλής ποιότητας επιφανειακά απολυμαντικά. Πλαστικά καλύμματα μιας χρήσεως χρησιμοποιούνται όποτε είναι εφικτό.

Διαδικασίες Αποστείρωσης

Το προσωπικό μας έχει λάβει ειδική εκπαίδευση σχετικά με τις διαδικασίες αποστείρωσης και έχει εμβολιαστεί κατά του ιού της ηπατίτιδας Β. Είμαστε αδιαμφισβήτητα περήφανοι για το πρωτόκολλο αποστείρωσης που εφαρμόζουμε και πρόθυμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχετε. Αξίζει να επισημάνουμε για άλλη μια φορά, ότι είναι δέσμευσή μας να παρέχουμε στους ασθενείς μας τις βέλτιστες συνθήκες ορθοδοντικής θεραπείας, ανεξάρτητα από τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει σε εμάς.

Σε ζητήματα που αφορούν την παροχή φροντίδας σε εσάς και τα παιδιά σας, θεωρούμε ότι αξίζετε τα καλύτερα!

Επικοινωνία

Ώρες Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
Δευτέρα 11:00 – 20:00
Τρίτη 11:00 – 14:00
Τετάρτη 11:00 – 14:00 
Πέμπτη 11:00 – 20:00
Παρασκευή 11:00 – 20:00
Δεχόμαστε μόνο κατόπιν ραντεβού.

Συχνές Ερωτήσεις

Κλείστε Ραντεβού

Υπηρεσίες Ορθοδοντικής

Ορθοδοντική για Παιδιά

Η πρώτη εκτίμηση από ορθοδοντικό πρέπει να γίνεται στην ηλικία των επτά ετών. Εάν κι εφόσον είναι απαραίτητο, εφαρμόζεται μια “πρώτη φάση” ορθοδοντικής θεραπείας, διάρκειας το πολύ ενός έτους, και συνήθως με κινητούς μηχανισμούς και όχι με σιδεράκια που κολλάνε στα δόντια.

Διαβάστε περισσότερα

Ορθοδοντική για Εφήβους

Οι έφηβοι αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα ορθοδοντικών ασθενών, καλύπτοντας το 60-70% των ασθενών. Η κατάλληλη χρονική στιγμή για την έναρξη της ορθοδοντικής θεραπείας εφήβων είναι λίγο πριν την απόπτωση και των τελευταίων νεογιλών δοντιών, περίπου στην ηλικία των 11-12.

Διαβάστε περισσότερα

Ορθοδοντική Ενηλίκων

Παρόλο που στο παρελθόν είχε επικρατήσει η εσφαλμένη άποψη ότι η ορθοδοντική θεραπεία ενδείκνυται μόνο για παιδιά και εφήβους, κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές. Και οι ενήλικες μπορούν να προσβλέπουν σε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο με τη βοήθεια της ορθοδοντικής εφόσον τα δόντια στηρίζονται από ένα υγιές περιοδόντιο.

Διαβάστε περισσότερα

Αόρατες Τεχνικές

Εκτός από την άρτια αισθητική του χαμόγελου μετά το πέρας της θεραπείας, η κλινική μας έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή αισθητική και κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας, ιδιαίτερα για τους ενήλικες ασθενείς μας. Οι παρεχόμενες αισθητικές – “αόρατες” τεχνικές είναι οι ακόλουθες

Διαβάστε περισσότερα

Ορθοδοντικά Μίνι – Εμφυτεύματα

Τα ορθοδοντικά μινι-εμφυτεύματα αποτελούν μία σύγχρονη τεχνική για την επίτευξη απόλυτα ελεγχόμενης ορθοδοντικής μετακίνησης χωρίς ανεπιθύμητες μετακινήσεις άλλων δοντιών λόγω εξαιτίας του νόμου δράσης-αντίδρασης. Στηρίζονται σε σκληρούς ιστούς και η τοποθέτησή τους διαρκεί λίγα λεπτά …

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Πανοραμική – Κεφαλομετρική Ακτινογραφία

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο ψηφιακό πανοραμικό – κεφαλομετρικό ακτινολογικό μηχάνημα SIRONA ORTHOPHOS XG5 τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό όλα τα διαγνωστικά στοιχεία  να λαμβάνονται στο χώρο μας …

Διαβάστε περισσότερα