Γ. Ολυμπίου 2 & Μ. Αλεξάνδρου,
     Κατερίνη, 601 00
Τηλ. 23510 36500
info@orthodonticsmiles.gr

Main menu

Ιατρείο Κατερίνης

Η κλινική μας βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας) στην οδό Γ. Ολυμπίου 2, και παρέχει αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους κι ενήλικες.

 

Η φιλοσοφία μας

Χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές κι εναρμονισμένοι με τη σύγχρονη βιβλιογραφία και έρευνα στην επιστήμη της Ορθοδοντικής, όραμά μας είναι να καταστήσουμε την ορθοδοντική θεραπεία μια ευχάριστη και σύντομη κατά το δυνατόν εμπειρία, που σας εξασφαλίζει στοματική υγεία και ομορφιά, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής!

Η παροχή της ορθοδοντικής φροντίδας γίνεται σε ένα σύγχρονο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον όπου με σεβασμό προς το χρόνο των ασθενών μας, γίνεται η λήψη όλων των απαραίτητων διαγνωστικών στοιχείων, χάρη και στον ακτινολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε. Η επιστημονική μας ομάδα αποτελείται από δύο Ειδικούς Ορθοδοντικούς, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στις πλέον σύγχρονες τεχνικές. Μετά την  ανάλυση των διαγνωστικών στοιχείων καταστρώνεται και υλοποιείται από την επιστημονική μας ομάδα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας με στόχο να σας διασφαλίσει ένα αισθητικά και λειτουργικά άρτιο θεραπευτικό αποτέλεσμα.